mr. M.Alta

mr. Marrit Alta

Mr. Marrit Alta, advocaat-mediator te Hoogeveen

Mr. Marrit Alta is in 1987 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden, privaatrechtelijke afstudeerrichting.

Rechtsgebieden

Mr. Marrit Alta heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: 

  • personen- en familierecht (echtscheiding, omgang, gezag, alimentatie, jeugdbeschermingsrecht, mediation, ouderschap en erkenning)
  • arbeidsrecht (ook mediation is mogelijk)
  • algemene praktijk

Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Ik ben naast advocaat ook gecertificeerd mediator.

Ik ben tevens aangesloten bij:

  • De Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS)
  • Mediatorsfederatie Nederland (MfN).

Informatie

In familiezaken gaat het vaak niet alleen om vragen van financiële aard, zoals het vaststellen van alimentatie of het regelen van een boedelverdeling. Dikwijls zijn er kinderen betrokken bij een echtscheiding of verbreking samenwoning. Zowel de belangen van kinderen als het financieel belang brengen vaak emoties met zich mee. Juist daarom ben ik niet alleen advocaat maar ook scheidingsmediator. Omdat oplossingen die in overleg bereikt worden, vaak beter stand houden in de toekomst. Samen werken staat bij mij voorop. Daarbij is betrokkenheid onmisbaar. Ik probeer zoveel mogelijk een open en laagdrempelig contact te hebben met mijn cliënten om zo samen toe te werken naar die uitkomst die het meest bij u aansluit.

Ook in het arbeidsrecht spelen zowel financiële belangen en emoties een rol. Mijn uitgangspunt is daarom dat wij samen werken aan die uitkomst die het meest bij u aansluit. 

Direct mailadres: alta@grolleadvocaten.nl. Neem contact op met Grollé advocaten te Hoogeveen. Ook bij geschillen inzake echtscheiding, omgang, alimentatie en ontslag  staan wij voor u klaar. Telefoonnummer 0528-232303 of mail  alta@grolleadvocaten.nl..