ONDERNEMINGSRECHT

ONDERNEMINGSRECHT

“Succes is the ability to go from one failure to another with no loss of enthousiasm.” Sir Winston Churchill, British politician (1874-1965).

Succesvol en enthousiast ondernemen is risico nemen. En natuurlijk: we kennen allemaal de verhalen van snel succes maar we weten ook dat in de praktijk het ondernemen hard werken is met alle risico’s van dien.

Vrij vertaald in lijn met de hiervoor genoemde groot staatsman: het succes komt je als ondernemer meestal niet aanwaaien. Daarom is het belangrijk om op het juridische vlak in het ondernemingsrecht zo nu en dan een “sparring partner” te hebben.

Grollé Advocaten staat u als ondernemer graag met raad en daad bij. Wij kennen de ondernemer als geen ander; wij zijn immers zelf ook ondernemers.

Of het nu om arbeidsconflicten gaat, de rechtsvorm van uw onderneming, aansprakelijkheden op het gebied van producten en milieu, contracten of algemene voorwaarden, wij staan klaar om u te helpen.

Ook kunnen wij u juridisch assisteren bij het bereiken van uw bedrijfsdoel. Houdt uw doel voor ogen, wij doen de rest…

Neem contact op met Grollé advocaten te Hoogeveen. Ook bij geschillen inzake echtscheiding, omgang, alimentatie, arbeidsrecht (ontslag), bestuursrecht en algemeen civielrecht staan wij voor u klaar. Telefoonnummer 0528-232303 of mail info@grolleadvocaten.nl.