Tarieven

Tarieven van Grollé Advocaten

Afhankelijk van inkomen en vermogen geldt dat voor particulieren mogelijk het systeem van door de overheid gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging) van toepassing is.

Als u voor een toevoeging in aanmerking komt dan betaalt u eenmalig een eigen bijdrage, de kosten voor de rechtbank (griffierecht) en eventueel benodigde aktes of uittreksels. Op de website van de Raad voor de Rechtsbijstand, http://www.rvr.org, kunt u lezen of u hiervoor in aanmerking komt.

Als u niet in aanmerking komt voor een toevoeging maken wij tijdens het eerste gesprek afspraken met u over het tarief voor onze werkzaamheden. Ons uurtarief ligt tussen € 175,- en € 200,- (exclusief BTW) afhankelijk van de aard en de complexiteit van de zaak.

Betrekkelijk eenvoudige zaken kunnen eventueel in overleg worden aangenomen tegen een fixed fee bedrag.

Naast een tarief voor onze werkzaamheden brengen we overigens nog eventuele bijkomende kosten, zoals griffierechten, kosten van uittreksels en deurwaarderskosten bij u in rekening.

Neem snel contact op met Grollé Advocaten en Mediaton en u krijgt het beste advies omtrent de voor u meest voordelige prijsafspraken.